Feestelijk shoppen in Harlingen

Redactie Harlingen Welkom aan Zee

Moet jij nog last-minute Sinterklaasinkopen doen of ben je er vroeg bij en liggen de eerste pakketjes al onder de kerstboom? December is dé shopmaand bij uitstek. In het gezellige en knusse centrum van Harlingen, vind je alles wat je nodig hebt om de feestdagen goed door te komen. Tijdens een dagje shoppen in Harlingen kom je de ene na de andere toffe winkel tegen. Wij zetten alvast een paar parels voor je op een rijtje.

LOEX

Bij LOEX Mode & Meer vind je dameskleding voor jong en oud. De winkel heeft een breed assortiment, waardoor er altijd wel wat voor je tussen zit. De gastvrije dames van LOEX staan klaar om jou in een je nieuwe favoriete outfit te hullen of om samen met jou die schitterende kerstjurk te vinden. LOEX is bijzonder in de verscheidenheid van kleding, kleuren én maten. Zo kunnen ook dames met een maatje meer hier terecht.

LOEX Mode & meer kledingwinkel in Harlingen

Faber Lederwaren

Als een winkel zo lang als Faber Lederwaren bestaat, kan dat maar één ding betekenen: hier wordt kwaliteit geleverd. Sinds 1968 is Faber dé winkel waar je naartoe gaat voor prachtige en hoogwaardige tassen en portemonnees. Met decennia aan ervaring in de achterzak, verstaat het personeel van Faber hun vak. Kijk je ogen uit, neus wat rond of vraag een van de medewerkers om je te helpen bij je keuze. Dan komt het zeker wel goed!

Faber Lederwaren winkel in Harlingen

Sfeerwinkel it Swaentsje

Liefhebbers van snuisterijen opgelet! In het uiteenlopende assortiment van Sfeerwinkel it Swaentsje zit er altijd wel iets voor je tussen. Dit snoezige winkeltje verkoopt de mooiste woonaccessoires in veel verschillende stijlen. Of je nu van stijlvol maritiem, ingetogen luxe of gewoon grappige eye-catchers houdt; bij It Swaentsje vind je vast en zeker dat cadeautje wat je zoekt (of dat nou voor een ander of jezelf is).

Moet je die ene koop nog overdenken of wil je tussen het shoppen door even bijkomen met een lekker bakje koffie en een goede lunch? Strijk neer bij Eetcafé Nooitgedagt.

Sfeerwinkel it Swaentsje in Harlingen

Zensa Moda

Mode is persoonlijk en winkelen dus ook, vinden ze bij Zensa Moda. Bij deze kledingwinkel kun je terecht voor een allesomvattende shopervaring. Er wordt met aandacht naar jouw wensen geluisterd en daarop aansluitend krijg je een passend advies. Door het brede assortiment is er voor iedere gelegenheid wel iets te vinden. Als je dus nog op zoek bent naar jouw ultieme feestoutfit, mag je Zensa Moda zeker niet overslaan.

Zensa Moda kledingwinkel in Harlingen

MOJ

Aan de Voorstraat, net naast Zensa Moda, zit conceptstore MOJ. Bij MOJ shop je volledig in stijl. Om te beginnen is alleen de inrichting van de winkel genoeg reden om even binnen te stappen. De open bakstenen muren ogen stoer, maar door de warme en aardse accenten hangt er een gezellige sfeer in de winkel. Dan de producten: fijn, fair en fantastisch mooi. Bij deze conceptstore kom je mooie merken tegen zoals mbyM, Wrangler, Lois en Monk & Anna. Veel shopplezier!

Winkel MOJ in Harlingen

Meer blogs over Harlingen