Zomer in Harlingen

De laatste ontwikkelingen omtrent de Corona-maatregelen zorgen voor een toenemende mate van bewegingsvrijheid. In onze prachtige Friese zeehavenstad Harlingen hebben we verschillende acties ondernomen om jou een veilig en warm welkom aan zee te kunnen heten. Wij begrijpen namelijk dat jij de behoefte hebt om even aan de waan van de dag te kunnen ontsnappen. Om even tot rust te kunnen komen, en te kunnen genieten van wind en water. Breng daarom een bezoek aan Harlingen, grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee. Geniet van de sfeervolle binnenstad, ga op ontdekkingsreis langs prachtige pakhuizen, wonderschone gevels, en struin langs levendige binnenhavens en door sfeervolle straatjes. Zien wij jou snel? 

Vakantiehuis op het water

Vier vakantie met je gezin aan boord van een historisch zeilschip. Je ligt een weekend, midweek of hele week in de zeehaven van de historische plaats Harlingen. Vanuit hier heb je de mogelijkheid om tal van uitstapjes te maken. Dit kan op eigen houtje, maar je kunt je schip ook met je mee laten varen.

Meer informatie

Kamperen aan de Friese kust

Voor jong en oud vermaak op camping de Zeehoeve in de sfeervolle havenstad Harlingen, Friesland! Directe ligging aan de Waddenzee, gelegen aan schitterende wandel- en fietslocaties. Verhuur van lodges, chalets, trekkershutten, kampeer- en camperplaatsen én B&B. Het gehele kampeerterrein en sanitair is aangepast op de corona-richtlijnen, zodat u alleen maar hoeft te genieten!

Meer informatie

Bijzondere overnachting

Beleef Harlingen via een fijn en verantwoord contactvrij verblijf in De Reddingsboot en Havenkraan. Deze bijzondere hotels bieden ruimte aan twee personen en worden zeer grondig schoongemaakt na elk bezoek. Het contact tussen onze gasten en de gastvrouw wordt beperkt, maar de gastvrijheid blijft! Ideaal voor een korte vakantie of een weekendje weg, in tijden van corona. 

Meer informatie

te doen

Te zien

Harlingen op haar mooist