Zomer in Harlingen

Wil je tot rust komen en genieten van water en wind? Breng dan een bezoek aan Harlingen, grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee. Geniet van de sfeervolle binnenstad, ga op ontdekkingsreis langs prachtige pakhuizen, wonderschone gevels, en struin langs levendige binnenhavens en door sfeervolle straatjes. 

Vakantiehuis op het water

Vier vakantie met je gezin aan boord van een historisch zeilschip. Je ligt een weekend, midweek of hele week in de zeehaven van de historische plaats Harlingen. Vanuit hier heb je de mogelijkheid om tal van uitstapjes te maken. Dit kan op eigen houtje, maar je kunt je schip ook met je mee laten varen.

Meer informatie

Kamperen aan de Friese kust

Opzoek naar vermaak voor jong en oud? Kom dan overnachten op Camping de Zeehoeve. Met de directe ligging aan de Waddenzee, heb je schitterende wandel- en fietslocaties binnen handbereik. Bij Camping de Zeehoeve vind je lodges, chalets, trekkershutten, kampeer- en camperplaatsen en een B&B. Ook kun je hier terecht voor het huren van een (elektrische) fiets, e-chopper, SUP board of kano.

Meer informatie
Camping de Zeehoeve in Harlingen van bovenaf gefotografeerd

Bijzondere overnachting

Wil je bijzonder overnachten in Harlingen? Boek dan een verblijf op hoogte. Slaap in de havenkraan, overnacht in de trechter of breng een bezoekje aan de vuurtoren. 

Meer informatie
Havenkraan op de nieuwe Willemshaven in Harlingen

Hotels en B&B's

Verlang je naar verwennerij tijdens je vakantie in Harlingen? Ontdek dan de verscheidenheid aan charmante hotels en bed & breakfasts. Harlingen biedt accommodaties op de meest unieke locaties, met een breed scala aan faciliteiten. Zo is er voor iedereen wat wils is.

Te doen

Winkels

Te zien