Ga naar inhoud

Cadeaujacht in Harlingen

Redactie Harlingen Welkom aan Zee

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om cadeautjes te kopen. Ben jij die eindeloze zoektocht naar het vinden van een perfect cadeau zat? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want wij hebben alvast een aantal leuke winkeltjes voor jou op een rijtje gezet. Zo slaag jij gegarandeerd voor een goed cadeau.

Karsten Wonen

Karsten wonen, het bedrijf dat al meer dan 100 jaar gevestigd is op de Zuiderhaven 17, is dé plek om wooninspiratie op te doen. Je vindt in deze fijne winkel onder andere een uitgebreide collectie behang, vloeren en raambekleding. Maar ook voor feestelijke cadeautjes voor interieurliefhebbers ben je hier aan het juiste adres. Karsten Wonen heeft mooie woonaccessoires die jouw huis een thuis maken.

Meer informatie over Karsten Wonen

Historisch Zeilvaart Harlingen

Tijdens de koude winterdagen is het wellicht niet het eerste waar je aan denkt, maar heb je al eens overwogen om een uniek geschenk van Historische Zeilvaart Harlingen cadeau te doen? Een droogvaltocht of een etmaal op het Wad is een bijzonder cadeau voor tijdens de feestdagen. Profiteer nu van een unieke korting! Geef tijdens jouw bestelling van een droogvaltocht (€175,-) of etmaal op het Wad (€375,-) via deze link de kortingscode WELKOMAANZEE10 door en krijg €10,- korting. De cadeaubon wordt daarna feestelijk verpakt naar je opgestuurd. De actie loopt tot: 2 januari 2024.

 

Meer informatie over Historisch Zeilvaart Harlingen

Koks en Keukenmeiden

Ben jij op zoek naar unieke keukenspullen van mooie merken? Dan ben je bij Koks en Keukenmeiden aan het juiste adres. Hier vind je allerlei producten die niet in jouw keuken mogen ontbreken. Van luxe apparatuur, kookboeken en servies, tot aan keukengerei en textiel, niets is te gek. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Geen probleem, want Koks en Keukenmeiden verkopen ook leuke cadeaubonnen!

Meer informatie over Koks en Keukenmeiden

De Jong Boeken

In de winter is er niets heerlijker dan met een warme kop thee onder een dekentje op de bank te zitten en te genieten van een goed boek. Een mooi boek is daarom ook het perfecte geschenk voor de feestdagen. Bij de Jong Boeken vind je een uitgebreide collectie, niet alleen van nieuwe boeken, maar ook van LP's en tweedehands boeken. Er is voor ieder wat wils!

Meer informatie over De Jong Boeken

Atelier Swoop

Wil jij iemand verblijden met leuke interieur- en lifestyle producten? Neem dan een kijkje bij Atelier Swoop. Deze Scandinavische Conceptstore in Harlingen verkoopt de mooiste producten van merken als onder andere HAY Design, Visse Vasse, Bergs Potter, Klippan, Stromshaga en Moebe. Bij Atelier Swoop koop je ook de mooiste wol garen van de merken Isager, CaMaRose en Knitting for Olive. De producten zijn volledig geïnspireerd op stijlen uit Denemarken, Zweden en Noorwegen. Na je winkelavontuur kun je genieten van een heerlijke koffiepauze met een huisgemaakt taartje, oftewel de beroemde Zweedse 'Fika'.

Meer informatie over Atelier Swoop

Smuk 20

Smuk 20 is een winkeltje waar iedereen kan slagen. Je shopt hier de leukste cadeautjes, unieke woonaccessoires of zelfs een nieuwe outfit. Ook kun je in dit knusse winkeltje terecht voor mooie tassen en glanzende sieraden. Smuk 20 verkoopt producten van bekende merken zoals, MSCH Copenhagen, JC Sophie, Sisters Point, &co Woman, By Boo en Zusss. Kom je ook langs?

Meer informatie over Smuk 20

Salon & Parfumerie Rona

Ben je nog aan het overwegen welk cadeau je wilt geven? Kom dan eens langs bij Salon & Parfumerie Rona! In deze gezellige winkel vind je de heerlijkste parfums, zeepjes, cosmetica en verzorgingsproducten. Bovendien zijn er leuke giftsets beschikbaar, zodat je in één keer klaar bent. Er is een uitgebreid assortiment voor zowel dames als heren, dus laat het shoppen maar beginnen!

Meer informatie over Salon & Parfumerie RONA

De Smulpot

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een zoetekauw, jong of oud? Breng dan een bezoek aan de Smulpot in Harlingen. Al meer dan 30 jaar biedt deze winkel het lekkerste snoepgoed. Met een breed assortiment aan drop, oud-Hollands snoep en chocolade is er voor ieder wat wils. Wat de Smulpot extra bijzonder maakt, is het aanbod van kleurstofvrij snoep en snoep zonder gelatine, lactose, gluten, soja, pinda's en noten. En wist je dat de Smulpot tijdens de feestdagen zelfs een speciaal snoepassortiment heeft? Zo ben je verzekerd van heerlijke lekkernijen.

Meer informatie over De Smulpot

Bloom & Style

Bloom & Style is een must-visit in deze reeks fantastische winkels. In deze bloemenwinkel vind je de mooiste boeketten die passen bij het seizoen. Ook voor de kerstdagen zul je hier zeker slagen. Maak een keuze uit schitterende kerstboeketten, warme kerststukjes of rijkelijk versierde kransen. Kom langs en ontdek zelf, want bloemen zijn altijd een goed idee!

Meer informatie over Bloom & Style

Meer blogs over Harlingen