Ga naar inhoud

Ondernemend Harlingen

Ondernemen aan zee, dat is iets bijzonder! Ondernemend Harlingen is er voor àlle ondernemers in Harlingen en directe omgeving en komt op voor jouw belangen zodat jij optimaal kunt ondernemen en presteren. Ondernemend Harlingen stimuleert onderlinge samenwerking, het delen van kennis, ideeën en ambities en is gesprekspartner van onder andere de gemeente Harlingen en Tourist Info Harlingen.

Let op: deze website is nog in bewerking.

Over Ondernemend Harlingen

‘Ondernemend Harlingen’ is ontstaan vanuit een fusie tussen de Harlinger ondernemersvereniging, Koninklijke Horeca Nederland afd. Harlingen en Harlingen Promotion. Deze samensmelting vormt een krachtbundeling om als één orgaan de belangen van zowel de detailhandel, de horeca als ondernemers van andere disciplines in Harlingen te behartigen. Bovendien wil ‘Ondernemend Harlingen’ activiteiten ontwikkelen die nodig zijn om Harlingen als een bijzondere stad met een eigen karakter en identiteit te promoten. Dit onder de vlag van het merk ‘Harlingen Welkom aan Zee’.

Lees meer over de vereniging

Binnenstad

Harlingen kreeg al in 1234 stadsrechten, en heeft als stad één van de hoogste monumentdichtheden van Nederland. Ons rijke verleden zie je dan ook terug in de aanwezigheid van de vele historische panden en gevels in het stadshart. De binnenstad van Harlingen kent prachtige straten, gevels, bijzondere winkels, gezellige kroegjes, en veel verschillende eetcafés en restaurants. Ondernemend Harlingen zet zit actief in voor een leefbare, vitale, en bovenal gezellige binnenstad.

Meer over de binnenstad van Harlingen

Verhalen uit de binnenstad