Ondernemen aan zee is iets bijzonders. Vooral in Harlingen, een eigenzinnige stad met karakter. Als Ondernemend Harlingen, de bedrijfsvereniging van deze zeehavenstad, weten we dat als geen ander. Wij zijn er voor alle ondernemers in Harlingen en haar directe omgeving. We behartigen de belangen van ondernemers en stimuleren onderlinge samenwerking, het delen van kennis, ideeën en ambities. Wij geven een stem aan het Harlinger vertrouwen en zijn gesprekspartner van onder andere de gemeente Harlingen en Tourist Info Harlingen.

Over Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is ontstaan ​​​​vanuit een fusie tussen de Harlinger Ondernemersvereniging, Koninklijke Horeca Nederland afd. Harlingen en Harlingen Promotion. Deze samensmelting vormt een krachtbundeling om als één orgaan de belangen van zowel de detailhandel, de horeca als ondernemers van andere disciplines in Harlingen te behartigen. Wij zien het als onze missie om de activiteiten te ontwikkelen die nodig zijn om Harlingen en haar unieke karakter onder aandacht te brengen door een breder publiek.

Lees meer over de vereniging

Binnenstad

Harlingen kreeg al in 1234 stadsrechten en heeft als stad één van de hoogste monumentendichtheden van Nederland. Ons rijke verleden zie je dan ook terug in de aanwezigheid van de vele historische panden en gevels in het stadshart. De binnenstad van Harlingen kent prachtige straten, gevels, bijzondere winkels, gezellige kroegjes, en veel verschillende eetcafés en restaurants. Ondernemend Harlingen zet actief in voor een leefbare, vitale en bovenal gezellige binnenstad.

Meer over de binnenstad van Harlingen

Verhalen uit de binnenstad