Voor ondernemers in Harlingen

Met het merk Harlingen Welkom aan Zee zetten de gemeente Harlingen, het Toeristisch Informatiepunt (TIP, voorheen VVV Harlingen) en ondernemers, Harlingen op de kaart binnen- en buiten de regio. Zo vergroten we de aantrekkingskracht op onze mooie gemeente. 

Hoe u kunt bijdragen aan een goede zichtbaarheid van Harlingen en uw onderneming?

Allereerst moedigen we u aan uw bedrijf of evenement (mits toeristisch of recreatief interessant) aan te melden, zodat wij deze op onze website kunnen aanbieden. Hieronder leest u hoe dit in zijn werk gaat.  

Daarnaast hopen wij u en onze toeristen/bezoekers te enthousiasmeren met onze verhaallijnen Zeehelden en Schatkamers. Producten, accommodaties of arrangementen die deze verhalen kracht bij zetten, maken wij graag extra zichtbaar op deze website. Denk bijvoorbeeld aan een speciaal zeeheldenmenu in uw restaurant of een schatzoektocht (puzzeltocht) door de stad. Wij zijn ervan overtuigd dat de verhalen voldoende creativiteit zullen oproepen bij de Harlinger ondernemers. We kijken daarom met plezier uit naar uw input. Voor vragen of hulp kunt u altijd bij ons terecht. 

 

Tips and tricks
Denk bij het aanmelden van uw evenement, activiteit of product aan het volgende.

  • Wees volledig
    Geef een duidelijke omschrijving van uw evenement, activiteit of product.

  • Beeld zegt alles
    Zorg voor een mooie en representatieve hoofdfoto van uw aanbod. Zorg dat de hoofdfoto niet te druk is, niet te gedateerd en geen tekst bevat (dus geen flyers), upload een foto van minimaal 1600 x 1200 pixels. Er is een mogelijkheid om naast de hoofdfoto andere foto's en pdf bestanden toe te voegen, net als YouTube films. 

Het Goud van Noordwest

Een brede coalitie van overheid, onderwijs en ondernemers zet zich binnen de regio Noordwest-Friesland in voor een versterking van de brede welvaart, vitaliteit en leefbaarheid, met als basis een sterke regionale economie. Ontdek wat Noordwest Friesland voor jou als ondernemer te bieden heeft.

Ontdek het Goud van Noordwest
Harlingen van bovenaf gefotografeerd

meer voor ondernemers