Ga naar inhoud

Bereikbaarheid en parkeren

Reis je af naar Harlingen omdat je komt genieten van hét muzikale paasevenement The Passion 2023? Leuk! Plan je reis wel goed, want het wordt druk in Harlingen. Hier vind je al jouw parkeer- en reisinformatie voor een zorgeloze reis. 

Westerzeedijk

Parkeren als bezoeker van The Passion 2023 Harlingen doe je op één van de (gratis) parkeerlocaties aan de Westerzeedijk. De parkeerterreinen liggen op loopafstand van het evenemententerrein. Daarnaast is er, tegenover de Aldi, een parkeerterrein voor mindervaliden. De route naar de parkeerlocaties is aangeduid met bebording langs de N31. Een handig overzichtskaartje vind je hier.

Plan hier je eigen route

Met de bus of trein

Wil je de auto laten staan en naar Harlingen reizen met het openbaar vervoer? Dat is een prima keuze. Harlingen is goed bereikbaar, zowel met de bus als met de trein. Als je met de trein naar Harlingen komt, dan stap je het beste uit bij station Harlingen Haven, gelegen direct naast het evenemententerrein. Als je met de bus naar Harlingen komt, dan stap je uit bij het centraal station, op 5 tot 10 minuten lopen van het evenemententerrein. Ben je slecht ter been en heb je geen mindervalide parkeerkaart? Dan kun je vanaf daar ook het laatste stukje met de trein reizen. Voor de actuele dienstregeling verwijzen wij je graag door naar Arriva. 

Bekijk de dienstregeling van Arriva