Tourist Info Harlingen

Het team van Tourist Info Harlingen maakt je graag wegwijs in de stad. Stap eens binnen in onze winkel aan de Grote Bredeplaats 12 voor advies op maat. Je kunt bij ons terecht voor arrangementen, stadswandelingen, cadeautjes en souvenirs. Daarnaast kun je accommodaties, rondvaarten en overtochten naar Terschelling en Vlieland boeken.

 

Plattegrond van Harlingen

Niets willen missen tijdens een bezoek aan Harlingen? Loop dan gerust langs de Tourist Info voor een (gratis) plattegrond van onze mooie zeehavenstad. Op deze plattegrond staan alle highlights aangegeven die Harlingen te bieden heeft. Ga op avontuur en ontdek de stad van Zeehelden en Schatkamers! 

Of kom langs voor:
- Wandel- en fietskaarten
- ​​Tickets van Harlinger evenementen
- Harlinger- en Friese souvenirs 

Stadswandelingen

Maak een stadswandeling door onze mooie stad. Waan je in het verleden (maar wel in een hedendaagse sfeer) en maak kennis met de prachtige monumenten (ruim 600 stuks!). Dwalen door de prachtige straten, flaneren langs de getijdehavens en op de promenade met uitzicht over de Waddenzee.

Stadswandelingen in Harlingen

Donateurs

Bent u nog geen donateur van TIP Harlingen? Een gemiste kans, want er zijn genoeg redenen om u aan te melden en te profiteren van de dienstverlening van onze organisatie. Harlingen is namelijk in trek en als gevolg daarvan ontvangen wij jaarlijks gemiddeld 21.000 personen in onze winkel aan de Grote Bredeplaats. Potentiële bezoekers van uw bedrijf, want we verwijzen actief naar de bedrijven die bij ons zijn aangesloten.

Voordelen:
- Gratis gidsen en ander foldermateriaal ter beschikking en onbeperkt
- Ruimte om in de Tourist Info uw bedrijf of diensten te promoten
- Actieve promotie van uw bedrijf/diensten door het TIP- team en via social media
- 10% korting op een advertentie in de toeristische regiogids
- Voor logiesverstrekkers vermelding op de accommodatielijst in de gids en in het  accommodatieboek in de winkel.​
- Vermelding van uw bedrijf via onze database Harlingen Welkom aan Zee. Hierbij bieden wij ondersteunding indien nodig. 

Ik wil donateur worden

Onze donateurs