Zomer aan zee

Geniet van het Harlinger strand, de zee en activiteiten! De gemeente Harlingen is volop in actie om het Harlinger strand op te waarderen als toeristisch-recreatief verblijfsgebied. Samen met het Beweegteam en BENG Evenementen heeft de gemeente voor de komende zomer een programma ontwikkelt waarin sport, spel en cultuur centraal staan! Vanaf 16 juni wordt er elke woensdag een sport & spel activiteit en vanaf 2 juli elke vrijdag een culturele activiteit voor jong en oud op het Harlinger strand georganiseerd.

SPORT & SPEL ACTIVITEITEN

Het Harlinger strand is deze zomer de plek om te sporten en te bewegen. Ga de strijd met elkaar aan, door te deel te nemen aan de leukste activiteiten van de gemeente Harlingen. Of ontdek een nieuwe hobby die je altijd al wou proberen. Houd voor een update de sociale media en website in de gaten.

De leukste activiteiten voor sportliefhebbers

CULTUUR OP HET HARLINGER STRAND

Onder de noemer ‘Friday on the Beach’ organiseert de gemeente Harlingen deze zomer op 10 vrijdagavonden verschillende activiteiten. Uiteraard houden wij ons aan de maatregelen van het RIVM. Alle activiteiten passen binnen de geldende coronamaatregelen. Houd deze pagina en de verschillende sociale media in de gaten, om op de hoogte te blijven van alle activiteiten. 

De leukste activiteiten voor cultuurliefhebbers

Westerzeedijk gebied

© Nick Dunlap

Parkeren

Binnenstad

Harlinger strand

De Nieuwe Willemshaven