Zomer aan zee

Geniet van het Harlinger strand, de zee en activiteiten. De hele zomervakantie worden er voor alle leeftijden sport en spel activiteiten georganiseerd. Samen maken we er een échte Zomer aan Zee van in Harlingen. Hieronder vind je alle activiteiten. Kom gezellig langs en doe mee!

SPORT & SPEL ACTIVITEITEN

Het Harlinger strand is deze zomer de plek om te sporten en te bewegen. Ga de strijd met elkaar aan, door te deel te nemen aan de leukste activiteiten van de gemeente Harlingen. Of ontdek een nieuwe hobby die je altijd al wou proberen. Houd voor een update de sociale media en website in de gaten. Hier vind je het programma van het beweegteam.

Ontdek de sport- en spelactiviteiten

CULTUUR OP HET HARLINGER STRAND

Geniet van cultuur aan zee aan het Harlinger strand. Volg bijvoorbeeld een workshop fotograferen aan zee, pimp je eigen vlieger of ga trommelen op het strand. Het programma en alle informatie vind je op Harlingenboeit.nl. Hier kun je jezelf ook aanmelden voor één van de workshops.

Ontdek de culturele activiteiten

Stranddoek

Naast de verschillende evenementen, lanceert Harlingen een duurzame stranddoek met uniek zomers ontwerp. 

De Harlinger stranddoek is een hamam- / (sport)towel welke voor 60% wordt gemaakt van gerecycled katoen en voor 40% van plastic afval. In plaats van dit weer terug te gooien in de zee krijgen ze hier geld voor van de fabriek die het plastic terugbrengt naar rPET vezels. De fabriek produceert de stranddoeken gebruik makend van 100% groene zonne-energie. Van deze vezels worden de Harlinger stranddoeken gemaakt. Een zeer maatschappelijk verantwoord product dus! 

Met deze zomerse stranddoek neem je Harlingen overal mee naartoe. De stranddoek heeft een afmeting van 170cm x 100cm, is door zijn goede absorptie en klein volume uitermate geschikt voor sporten, sauna, vakantie én voor een mooie zomer in Harlingen!

De unieke Harlinger stranddoek is verkrijgbaar bij:

  • Tourist Info Harlingen (TIP) - Kleine Bredeplaats 12.
  • Binnen en Buiten Harlingen - Voorstraat 3. 
  • Faber Tassen, Koffers & Lederwaren - Voorstraat 24.