Suppen in Harlingen

Suppen, oftewel stand up paddling, is helemaal hip! Het maakt niet uit waar je bent, je ziet de SUP-boards overal voorbij komen. En dat is niet zo vreemd, want suppen is een leuke activiteit voor jong en oud. Durf jij een poging te wagen?

Dwars door de grachten

Zeehavenstad Harlingen staat bekend om zijn pittoreske grachten en maritieme geschiedenis. Het is dan ook een bijzonder locatie om te suppen. Ben je niet bang om in het water te vallen? Kom dan suppen op de golven van de Waddenzee. Als je het liever iets rustiger aan wilt doen kun je een rondje suppen door de grachten van Harlingen. Met je SUP-board kun je gemakkelijk onder lage bruggetjes door, waardoor je op veel plekken kunt komen. Tijdens je ontdekkingstocht op het water is het aan te raden om een kijkje te nemen in de Zoutsloot of in de Noorderhaven. Dus pak je SUP-board en peddelen maar!

Suples of suptour in Harlingen

Heb je geen of minder ervaring met suppen? Kies dan voor een suples of suptour van WetterKR8. De gediplomeerd SUP-instructeur leert je de juiste techniek, zodat je (nog beter) leert suppen. Daarnaast ontdek je samen de mooiste plekjes van Harlingen. Bij WetterKR8 kun je niet alleen maar terecht voor een leerzame suples, maar ze organiseren ook leuke suptours in Friesland.

Sup huren in Harlingen

Wil je liever op eigen initiatief op pad met een sup? Dat kan! Bij Camping de Zeehoeve kun je gemakkelijk een SUP-board huren. Je kunt deze een uur, een dagdeel of een hele dag huren. Het is aan jou hoe lang je op het water wilt staan. Ben je in de binnenstad en wil je snel op een SUP-board staan? Dan kun je ook een sup huren bij The Casparii Group. Dit bedrijf is onderdeel van Hotel Restaurant Anna Casparii. Dus waar wacht je nog op? Huur een sup en geniet van een dag vol met waterpret.