Bruine Vloot

Vaar jij binnenkort mee met de Bruine Vloot? Hier vind je al jouw parkeerinformatie zodat jij straks een zorgeloze en avontuurlijke reis over zee maakt. Voor dit terrein geldt verplicht reserveren. Reserveer daarom vandaag nog jouw parkeerplek.

Parkeren voor opvarenden Bruine Vloot

Mee met de Bruine Vloot
Harlingen is de plek voor een avontuurlijke reis op zee! Kom je voor een tocht of overnachting aan boord van een schip van de Bruine Vloot? Dan kun je jouw auto het beste parkeren aan de Westerzeedijk 7Net als bij het eilandparkeren, geldt het vaste tarief van €7,50 per dag (let op: reserveringsdagen lopen van 19:00 op de aankomstdag tot 18:00 de volgende dag). Vanaf onze parkeeraccommodatie aan de Westerzeedijk is het nog maar een klein stukje lopen naar de schepen van de Bruine Vloot in de Zuiderhaven of Nieuwe Willemshaven. 

Let op: dit parkeerterrein is uitsluitend bedoeld voor gasten van de Bruine Vloot en je kunt hiervoor alleen reserveren. Abonnementen zijn niet mogelijk. 

Meer kort parkeren opties

Kom je kort parkeren in Harlingen omdat je bijvoorbeeld een bezoek brengt aan de historische binnenstad van Harlingen? In Harlingen hebben we diverse kort parkeren mogelijkheden. Wij hebben deze voor jou op een rijtje gezet. 

Meer kort parkeren opties

Tips in de omgeving