Vakantiehuis ‘de Grote Sluis’

'De Grote Sluis'… is een 5 persoons gemeubileerd appartement in een meer dan 200 jaar oud vrijstaand gemeente-monument, voorzien van alle gemakken van nu en ideaal gelegen in het centrum van de gezellige havenstad Harlingen. Vanuit het appartement heeft u een prachtig uitzicht op de Rommelhaven met aangemeerde (klassieke) schepen, en op de grote sluis van Harlingen, die nog steeds geschut wordt.

Het vakantiehuis/appartement is gelegen midden in de binnenstad, maar op een rustige plek. De winkelstraat ligt op 2 minuten lopen, de zee op 5 minuten.

'De Grote Sluis' is geen Bed & Breakfast, er zijn dus geen andere inwonenenden. U heeft volledige privacy.

Hier vind je ons

de Grote Sluis
Rommelhaven 26b
8861AS Harlingen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Prijzen

  • Volwassenen € 90,00 De prijs is vanaf 90 euro per nacht voor 2 personen. We verhuren tot maximaal 5 personen. Afspraken over langduriger verblijf met aangepast tarief zijn mogelijk. We rekenen een additionele bijdrage in de schoonmaakkosten van 30 euro per verblijf. Afspraken over de prijzen, duur en voorwaarden van het verblijf worden schriftelijk of via email vastgelegd. We kunnen parkeerkaarten verstrekken voor € 3,- per dag. Indien u een huisdier wilt meenemen dan vragen wij u dat vooraf met ons te overleggen.
  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN, Creditcard, Online
  • Per dag vanaf: € 90,00
  • Eindschoonmaak vanaf: € 30,00

Kenmerken