Uitwaaien en Opwarmen in Harlingen

Wie in Harlingen is weet het meteen. Je bent aan zee! Je voelt de wind door je haar, proeft het zout op je huid en hoe kan het ook anders, je ruikt de zee. Ervaar de kracht van het getij en trotseer de elementen. Kom uitwaaien en kom weer even tot jezelf tijdens een heerlijke wandeling over het strand of één van de pieren. Ga vervolgens heerlijk opwarmen in de sfeervolle binnenstad onder het genot van een hapje of drankje. Na een bezoek aan Harlingen kun jij er weer even tegenaan!

 

 

Uitwaaien

Gelegen aan het Werelderfgoed de Waddenzee biedt Harlingen een uniek decor om heerlijk uit te waaien. Maak een, voor je gevoel, eindeloze wandeling naar het einde van de Noorder of Zuiderpier en waan je een zeeheld op de grens van land en zee. Of zak weg in het mulle of natte zand tijdens een strandwandeling. Harlingen is prachtig in ieder seizoen.

Opwarmen

Prachtige straten, bijzondere winkels, gezellige kroegjes, eetcafés en restaurants. De unieke binnenstad van Harlingen is het waard om ontdekt te worden. Maak kennis met de Harlingse gastvrijheid en kom heerlijk opwarmen.