Ga naar inhoud

Herfstdeal Harlingen

De bomen laten hun eerste bladeren vallen, paddenstoelen schieten uit de grond en de avonden worden langer - het herfstseizoen in Harlingen is begonnen. Om dit te vieren kun je, in de maanden oktober en november, op woensdag profiteren van een leuke herfstdeal. Maak op een unieke manier kennis met onze havenstad en sluit het avontuur af met een warme lekkernij.

Najaarswandeling + lekkernijen

Profiteer nu van een najaarswandeling met stadsgids + appelgebak & warme drank naar keuze*. 

Laat je, in de maanden oktober en november, verwennen met een speciale herfstdeal voor slechts €10,-. Maak onder begeleiding van een stadsgids een onvergetelijke herfstwandeling door de pittoreske straatjes van Harlingen. Na deze boeiende verkenningstocht door de rijke geschiedenis van onze zeehavenstad, nodigen we je uit om te ontspannen en op te warmen in een door ons geselecteerde horecagelegenheid. Geniet van een heerlijk stuk appelgebak in combinatie met een koffie, thee of chocolademelk. Meld je voor dinsdagavond aan via toerismeharlingen@hetnet.nl of koop alvast een kaartje bij Toeristisch Informatie Punt Harlingen (TIP), zodat je woensdag mee kunt wandelen!

Voorwaarden

  • Alleen geldig op woensdag om 14:00 in de maanden oktober en november;
  • Alleen geldig bij de door ons aangewezen horecagelegenheid;
  • Keuze uit de volgende warme dranken: koffie, thee of chocolademelk;
  • Het kaartje is gekoppeld aan een datum.

Over de stadswandelingen

Onder begeleiding van de stadsgidsen ontdek je in 1,5 à 2 uur de rijke geschiedenis van Harlingen. Wandel langs de eeuwenoude pakhuizen, pittoreske straatjes of door één van de smalle steegjes. Tijdens de najaarswandeling in Harlingen delen onze stadsgidsen allerlei details en weetjes over de zeehavenstad met jou. Als je een specifieke vraag hebt, aarzel dan niet om deze te stellen.

Meer over de stadsgidsen

Dit najaar in Harlingen - Deze activiteiten mag je niet missen