Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Avondarrangement Historische Zeilvaart Harlingen

Trakteer uw gasten op een onvergetelijke avond op het water! De Tallships, ook wel zwanen van de oceaan genoemd, en een vloot van varend erfgoed presenteren zich in de haven van Harlingen. Al varend en dinerend maakt u onderdeel uit van dit prachtige plaatje.

Of maak gebruik van de unieke mogelijkheid om uw relaties te ontvangen voor een receptie of een uitgebreid dinerarrangement aan boord van één van de Tallships liggend in de haven. Deze indrukwekkende schepen vormen het hart van het evenement. Op de diverse podia zullen verschillende optredens verzorgd worden en iedere avond wordt spectaculair afgesloten. U heeft vanaf het machtige dek een indrukwekkend uitzicht over de bruisende haven terwijl u met elkaar het glas heft!

Wanneer

  • 18:00 uur Verzamelen in de ontvangstruimte van de Tall Ships Races Harlingen 2022. 18:30 uur De kapitein heet u persoonlijk welkom aan boord van uw gereserveerde schip. Tijdens het eerste deel van de vaartocht geniet u van een hapje en drankje aan boord. Tijdens het tweede deel van de vaartocht genieten uw gasten van een uitgebreid diner aan boord. 22:30 uur De kapitein meert af in het hart van het evenement en neemt afscheid van u en uw gezelschap. Een onvergetelijke, inspirerende en verbindende ervaring.

Prijzen

  • Prijzen Tallship vanaf € 189,00
    Luxe Traditioneel Zeilschip vanaf € 209,00
    Motorschip vanaf € 169,00
    Prijzen zijn per persoon, exclusief BTW.

Locatie