Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Middagarrangement Historische Zeilvaart

Lekker lunchen en/of borrelen aan boord terwijl u geniet van het mooiste maritieme evenement van Friesland. Een middagarrangement kan stilliggend langs de kade op een van de indrukwekkende Tallships of varend. En als het weer het toelaat, een mooie (zeil-)tocht over het Werelderfgoed de Waddenzee. Misschien laten ook de zeehonden zich van hun beste kant zien! De organisatie stelt graag met u een mooi middagarrangement naar wens samen.

Wanneer

  • In overleg met de organisatie kunt u een arrangement op maat laten samenstellen, passende bij uw wensen. Bijvoorbeeld: Middagarrangement met lunch: 12.00 uur Verzamelen in de ontvangstruimte van de Tall Ships Races Harlingen 2022. 12.30 uur U wordt onderaan de loopplank van het schip aan de kade van de haven in Harlingen verwacht. De crew staat klaar met koffie en thee. 12.30 uur Tijdens de tocht geniet u van een uitgebreide lunch. Op het water is het een gezellige drukte en zie je de prachtige Waddenzee tot in de verte. 15.30 uur De bemanning neemt afscheid van u en uw gezelschap en hoopt dat iedereen heeft genoten van deze geweldige ervaring! Middagarrangement met borrel: 14.00 uur Verzamelen in de ontvangstruimte van de Tall Ships Races Harlingen 2022. 14.30 uur De schipper verwelkomt u en uw gasten aan boord in het bruisende hart van Harlingen. De crew staat klaar met een welkomstdrankje en een hapje 14.30 uur Terwijl u varend geniet van het decor met prachtige schepen en de Waddenzee worden er heerlijke hapjes en onbeperkt drankjes geserveerd. 17.30 uur De kapitein meert weer af in de haven van Harlingen. Een onvergetelijke, inspirerende en verbindende ervaring.

Prijzen

  • Begeleiders€ 159,00 Prijzen Tallship vanaf € 179,00 Luxe Traditioneel Zeilschip vanaf € 159,00 Prijzen zijn per persoon, exclusief BTW.

Locatie