Culinair genieten
Sorry, this event is not available anymore

Culinaire weekenden

CULINAIR VOORJAARSWEEKEND

Dit culinaire weekend is inclusief ontbijt en lunch op zaterdag en zondag. Zaterdagavond wordt er een heerlijk 4-gangen menu geserveerd, waarin de typische voorjaarsgroente asperge natuurlijk niet mag ontbreken. Schipper en kok Harriët laat zich bij het samenstellen van het menu graag inspireren door het weer en producten uit de regio.

PINKSTER ONTDEKKINGSREIS 2021

Deze culinaire reis is inclusief ontbijt, lunch en 3-gangen diner. Alles zoveel mogelijk met verse en smaakvolle streekproducten, met liefde bereid door schipper en kok Harriët. Niet alleen vlees maar ook vis staat regelmatig op het menu, maar ook voor vegetariërs maakt zij een heerlijk 3-gangen menu.

CULINAIR WILDWEEKEND

Gerard Koopmans is onze vaste “wildkok” met een aardige prijzen-reputatie op “24-kitchen” .
Hij is wildbeheerder en culinaire duizendpoot en neemt zijn eigen wild mee, waarmee hij een prachtige culinaire beleving verzorgt.

Contact

Address:
Historische Zeilvaart Harlingen
Zuiderhaven 65 a
8861 CM Harlingen
Plan your route

Prices

  • Culinair voorjaarsweekend: vrijdagavond 7 mei, 20.00 uur t/m zondagmiddag 9 mei, 16.00 uur
    Prijs €. 295,-

    Voorjaarsontdekkingsreis: donderdag 20 mei, 20:00 uur t/m maandag 24 mei, 16:00 uur
    Prijs €. 465,-

    Wildweekend: vrijdagavond 1 oktober, 20.00 uur t/m zondagmiddag 3 oktober, 16.00 uur
    Prijs €. 295,-

Location